13.06.2019г. – протестно автошествие! Да спрем грабежа на българския народ! Избрана

Въпреки че цената на петрола продължава да пада и вече е под 60 долара за барел, българското правителство, чрез високите цени на горивата, продължава да обира българския народ!

Невиждана и нечувана тотална наглост от страна на правителство и олигарси-спекуланти!

Спекулативните цени на горивата „ограбват“ огромна част от и без това ниските доходи българина, защото по тях повличат и цените на всички останали стоки и услуги от първа необходимост.

Държава, правителство, отговорни държавни органи и институции, на които всички ние плащаме, в съучастие съдират и последната кожа на българина, отказвайки да предприемат адекватни действия за намаляване цената на горивата.

Заблуждават ни с популистки предложения за намаляване на ДДС и партийни субсидии, за да бягат от истинските проблеми докато ни ограбват, но по тази тема ще изложим отделно своето становище.

Ако искаме да живеем в нормална държава трябва да се противопоставим категорично на този пладнешки обир! Не искаме да плащаме за това, че някой не може да планира приходите си и сега пълни Бюджета си на гърба на българския данъкоплатец с непосилна цена на горивата!  

Не случайно се появяват и публикации в медиите, че българина плаща 0,30ст./л. данък на правителството, което на месец струва стотици милиони!

Призоваваме всички да се включат в протестното автошествие  на 13.06.2019г., което ще тръгне от паркинга до БНБ и ще премине по маршрут: Министерски съвет – централата на Лукойл – Министерски съвет – по Цариградско шосе до колелото на 4-ти км – и обратно пред Министерски съвет.

Сборен пункт – 17,30 ч. на паркинга до БНБ.