Протест - 27.10.2018г., 11,30 часа пред Министерски съвет! Избрана

Против статуквото и лошото управление на Държавата!

Докато българина се чуди как ще оцелее през зимата, как ще плаща високите сметки за ток, за парно, докато България се надига против спекулативните цени на горива и ниските доходи, статуквото ще разглежда в тристранката проекта за Бюджет 2019.

От Синдикалисти-работодатели дойде и първата похвала – нечувано и невиждано прекрасен проект за Бюджет 2019!

Правителството се хвали с невиждани социалистически успехи, а освен Симеоновци, дал Господ и Ивановци, които подкрепяйки Симеоновци извикаха срещу протестиращи за оцеляването си, че са хунта.

Това не е за първи път. Преди време друг работодател се изказа, че българина е глупав, прост и мързелив. Така че, не очакваме такива работодатели да тръгнат да увеличават доходи, ако ние не си ги отвоюваме сами.

Прекрасен е Бюджет 2019, но за статуквото – управляващи, работодатели-приближени на управляващите, синдикалисти-директори и синдикалисти-председатели на Бордове на директори.

Например, за здравеопазване се отпускат почти половин милиард повече, но не се и споменава нищо с колко ще бъдат увеличени заплатите на лекари и медицински сестри. Явно тези пари ща бъдат насочени към производители на лекарства, които продават на много по-високи цени в България, отколкото когато ги изнасят в Турция, например.

Очакваме всеки момент, след като усвоят тези 3 млрд. излишък най-после да ни кажат, че комунизма е построен. Бай Тошо не успя, но неговите наследници – да.

Според нас, проекта за Бюджет 2019 е прекрасен предизборен Бюджет, след който ще настъпи поредната катастрофа, която обаче, ще плати отново целокупния български народ.

Управниците ще се правят за пореден път на „ни лук яли, ни лук мирисали“ и ще се стягат за кабинета „Борисов 4“.

Така че, на 27.10.2018г., 11,30 часа пред Министерски съвет – да спрем това безумие и да покажем червен картон на статуквото!

Нека не проспиваме този ден и излезем да покажем, че сме готови и ще отстояваме правото си на достоен живот!