Е, нЕма такава държава!!! Избрана

Правителството реши проблема с националната сигурност на страната.

Дълго време умувахме защо Премиерът не обръща внимание на протестите на лекари, металурзи, учители, учени от БАН, а изцяло се раздава и е дал номера на телефона си, и е готов и ден и нощ да си разговаря по телефона с чистачките от летището, независимо в коя точка на света се намира.

До вчера непрекъснато си задавахме въпроса „ЗАЩО“ е така?!

До вчера, когато двама изключително опасни рецидивисти затворници, като на парад си излязоха през централния вход на Централния затвор, като единствено чистачката кака Пена се осмели да ги погне с метлата!

Въпреки, че не е съвсем ясно за какво ги е подгонила – дали да ги залови и да ги върне обратно, или да бягат по-бързо да не ги види някой надзирател?!

След тези подвизи на чистачки яхнали метлите, разбираме и откъде идва увереността и куража на Министъра на отбраната, който отправи сериозна закана „Само да посмее някой да наруши въздушното ни пространство….“

Ясно е защо не ни трябват ескадрили, МИГ-ове, Грипен, Ф-16 и пр. – цялата сигурност на страната ни, вкл. и на Шенген, е в ръцете на чистачките, яхнали метлите, пазейки въздушното пространство…

Е*ати и митницата, е*ати и затворите, е*ати и държавата……

Господа управляващи, нас вече ни е срам! А Вас?!...