25.06.2020г. – ПРОТЕСТ – автошествие против диктатурата! Избрана

НС „Защита“ иска Борисов да накаже своите дерибеи!

 

Информираме Европейски институции и посолства

 

Чувствайки се, че няма кой да ги накаже, дерибеите, както сам Борисов ги нарече преди известно време, безчинстват в предприятия в цялата страна.

Трудно е за вярване, че такова нещо може да се случва в 21 век в съвременна България – членка на ЕС, но същите тези дерибеи ни връщат с век и половина, а техните действия, тяхното поведение Ботев го е охарактеризирал с едно изречение „коли, беси, бие, псува и глоби народ поробен!“

Който е чел Ботев се досеща за коя епоха става въпрос.

Но дали изобщо трябва да допуснем подобно поведение, да ли трябва да допуснем да продължаваме да бъдем най-болните, най-бедните, да им робуваме за жълти стотинки, а същевременно цените на ток, гориво, парно, стоки от първа необходимост, лекарства да бъдат най-високите в Европа. А за това, че си търсим правата да ни бият и псуват и да се отнасят към народа като към „народ поробен“.

Ние от „Защита“ казваме категорично НЕ и искаме Борисов да уволни и накаже всички онези, които нарушават Българската Конституция и Европейското право.

Ще посочим една малка част от тях – ръководството на КЕВР, начело с неговия председател с изтекъл мандат, които безмилостно съдират кожите на българския народ, Балтов в „Пирогов“, Ангелов в „Александровска“, Гелов в МБАЛ-Хасково, директора на „Български пощи“ - Дънешки, управителите на „В и К“ Перник /комсомолеца на ГЕРБ/ Иванов, на „В и К“ Сливен – Рашев, на „В и К“ Бургас, и още много знайни и незнайни феодали, които в поверените им предприятия и болници са натрупали стотици милиони лева задължения, които са на гърба на българския данъкоплатец.

Ако бяха един-двама, да приемем че Борисов не знае какво правят, въпреки, че многократно сме го информирали, или пък самият той стои зад подобно поведение?!

Поради тази причина на 25.06.2020г. ще излезем на протест пред въпросните министерства – на съобщенията, на здравеопазването, регионално, на туризма и пред КЕВР, да предупредим Борисов да си накаже дерибеите.

В противен случай ще започнем подготовката на национален протест с искане на оставката на цялото правителство, защото толерира погазването на основни Европейски закони и Българската Конституция, преследват се български граждани, забранява се свободата на словото и свободата на сдружаване.

Цялото писмо тук